EDIMBURG

Entrem a Escòcia per Edimburg. Ens allotgem al càmping de la mateixa ciutat, Motornhall Caravan & Camping Park, i amb el bus 11 arribem al centre, a la Prince Street, gairebé al costat del Monument a Sir. Walter Scott, escriptor i poeta escocès.

Un cop baixem del bus, anem a passejar per la ciutat vella (Old Town). A la ciutat escocesa caminem pels carrers adoquinats, anem fins a Carlton Hill des d’on tenim unes bones vistes de la ciutat.

Passegem i pugem per la Royal Mile i entrem a alguns dels corredors que en surten.

Entrem pel passatge que ens porta al pati interior on hi ha el racó dels poetes i The Writer’s Museum.

Visitem el Museu Nacional d’Escòcia, que és impressionant: amb una gran varietat de seccions: tecnologia, món animal, cultures, espai, exposicions temporals, etc. En sortim abans del que volem perquè tenim programada la visita al castell.

Sortint del Museu, passem pel cementiri de Greyfriars, fam´ós per les pel·lícules de Harry Potter.

I finalment visitem el Castell d’Edimburg, esplèndid per les seves dimensions, per tot el que s’ha viscut en ell, per les vistes a la ciutat, etc. S’hi veu el Great Hall, les joies de la corona escocesa, la capella de Santa Margalida – edifici més antic d’Escòcia -; no obstant, el que trobem a faltar és que s’hi vegi les instal·lacions amb mobiliari: llits, taules, cuina, etc.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *