MUNICH

A principis de setembre de 2017 decidim fer una escapada d’una setmana a Alemanya. És una escapada centrada en els petits de la casa perquè ells gaudeixin al màxim de les activitats. Fem una combinació de dues ciutats alemanyes, situades a la regió de la Baviera, al sud d’Alemanya. Primer doncs fem parada a München i després a Nürnberg i en aquest post us expliquem les visites que hem fet.

Centre històric: Zona de carrers peatonals al voltant de la famosa Marienplatz, la plaça central on hi ha l’Ajuntament Vell i l’Ajuntament Nou amb el famós carrilló que sona cada dia a les 11h i a les 17 h i la columna de Santa Maria (Mariensäule). A la vora hi ha el famós Viktualienmarkt, un mercat d’aliments amb una superfície de 22.ooo metres quadrats on més de 140 venedors ofereixen fruita, ors, formatge i altres productes.

Deutsches Museum, un museu de ciència natural i tecnologia situat a la vora del riu Isar, que és molt extens i on hi ha també una sala – el Kinderreich – on els nens poden experimentar una mica i jugar. Ideal per visitar en un dia de pluja.

Englischer Garten , un dels parc urbans més extensos del món amb diferents zones on els nens poden jugar a l’aire lliure i estar en contacte amb la natura i on hi ha els típics Biergarten on es pot menjar i beure una cervesa.

Olympiapark, el parc construït en motiu de les Olimpiades de 1972 i que avui constitueix un pulmó verd de la ciutat on poder córrer, passejar i descansar. Hi ha un estadi, una pista de patinatge sobre gel, una piscina coberta, una pista de ciclisme, un amteatre, un pavelló olímpic i un aquari. A més, hi ha l’Olympiaturm, una torre de televisió de 290 metres d’alçada d’on es pot contemplar tot el parc.

Una ciutat amb un centre històric molt elegant i cuidat.

MOBILITAT

  • Metro
  • Tramvia
  • Bicicleta. Decidim llogar unes bicicletes perquè els nens disfrutin més amb la visita i la veritat és que la idea ha resultat ser un èxit. Ens hem passat tot el dia pedalant i només hem parat per dinar un entrepà i seguir. Hem voltat pels voltants del centre, hem tornat a gaudir de l’Englischer Garten, però aquest cop n’hem fet molt més tros, ens hem arribat a l’Olympiapark i hem anat pedalant per allà on ens ha marcat la intuició cosa que ens ha permès conèixer carrers, parcs, places, que no haguérem vist sense aquest mitjà de transport tan saludable i divertit. Les bicicletes les hem llogat al Mike Bike’s Tour.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *