NUREMBERG

De MÜNCHEN a NÜRNBERG. El desplaçament d’una ciutat a l’altra el fem en tren. Els nens ns a 6 anys no paguen i el trajecte de gairebé 170 Kms per dos adults en tren regional ens surt a 30 € tots dos.

Nuremberg, una ciutat al nord de Baviera, es distingeix per l’arquitectura medieval com les forticacions i les torres de pedra del seu Altstadt (nucli antic). A la vora nord de l’Altstadt, envoltat d’edicis amb sostres vermells, hi ha el castell de Kaiserburg.

VISITES

Parc dels Sentits (Playground of Senses) situat al parc Wöhrder Wiese. Aquest parc està pensat perquè els nens experimentin amb diferents sensacions i amb els diferents sentits: hi trobarem peces per construir, jocs d’aigua, laberints, jocs de fusta, fan tallers, experiments etc. Tot un món pels petits.

I abans d’entrar a aquest parc de les sensacions ens trobem amb una zona de cordes excepcional.

Parc de Playmobil a Zindorf – Playmobil Fun Park – on s’hi pot arribar en transport públic des de la ciutat de Nürnberg. Totes les joguines de Playmobil, tobogans, zona per escalar, parcs de jocs, atraccions d’aigua, etc… Per passar un dia increïble amb els nens.

Zoo de Nürnberg considerat un dels més bonics d’Europa i molt ben integrat en l’espai que ocupa. Està situat al sud-est de Nürnberg i té una extensió de 67 hectàrees i acull a unes 300 espècies.

Centre històric: La ciutat emmurallada presidida pel castell de Kaiserburg està formada per carrers peatonals i amb una plaça central plena de parades. Un centre històric molt agradable on passejar i encantar-se per allà on passem.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *