SINGAPUR

De Tailàndia – Phuket saltem a Singapur amb la mateixa companyia dels vols interns tailandesos, amb la VietJet Air. Aterrem a Singapur, una ciutat estat molt diferent al país tailandès. La vida transcorre més ràpidament, tot està molt evolucionat i els preus no tenen res a veure amb els de Tailàndia, excepte podríem dir el menjar. El preu del menjar és molt assequible als coneguts “Food courts” que pots trobar a molts centres comercials perquè Singapur és la ciutat de les compres i les botigues. No s’acaben mai! Centres comercials comunicats a través de passadissos eterns.

Menjant a un Food Court…

I el que sí que ens queda clar és que Singapur és una ciutat molt segura. No hi ha problemes de delinqüència ni de robatoris. Res de res… podries deixar la porta de cas oberta!

Arribem a l’hotel Yotel situat a la famosa Orchard Road amb un GRAB. Ens surt a 180 euros la nit amb esmorzar, tot i que l’esmorzar no val gaire la pena. L’habitació no és molt gran però és molt moderna amb un llit de matrimoni i una llitera sobre el mateix llit, un lavabo amb una paret de vidre que dóna al carrer, des d’on es contempla una part de la ciutat amb les vistes que pertoquen a un vintè pis. És força impressionant! Ah! I té piscina que sempre va bé i uns robots molt simpàtics a la recepció, que fan el servei d’habitacions.

A Singapur ens desplacem a peu, amb GRAB i amb metro (agafem una targeta per tres dies).

D’aquesta ciutat estat voltem per China Town, per la diversitat de centres comercials de la ciutat, anem un dia a l’Universal Studios situat a la illa de Sentosa i per descomptat, anem als famosos Garden by the Bay a Marina Bay on entrem també al Cloud Forest, ple de plantes i vegetació impressionant.

I una mica de Singapur by night amb els espectaculars Garden by the Bay i·luminats….

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *