Puerto Viejo de Talamanca

Zona Carib

Les 4 properes nits les passem a la zona caribenya de Costa Rica. Arribem a Puerto Viejo i ens allotgem a l’Airbnb que tenim reservat, un allotjament preciós que és un pis en una casa on a sota hi viu una família.

Arribem aquesta zona plovent, però l’endemà ens despertem i anem al P.N Cahuita perquè s’ha aixecat un molt bon dia. Caminem per aquest preciós parc. El camí al costat de la platja és molt agradable i distret. Fem un total de 10 Kms: fem el Sendero de Playa Blanca i el Sendero del Perezoso sencer i hi podem veure basiliscs, monos udoladors, monos de cara blanca, geckos, alguna iguana, infinitats de llangardaixos i un ós rentador. Segur que hi ha més animals, però no hem contractat cap guia i es fa difícil veure’ls.

Ens banyem també a la platja, que és de sorra blanca que no enganxa i amb un paisatge espectacular.

El següent dia anem a Manzanillo on hi ha el Refugi Natural de Vida Silvestre Gandoca-Manzanillo, més gran que Cahuita. No hi caminem massa estona, però arribem fins a un mirador i ens quedem a gaudir de la preciosa platja.

A les 14:00 hem contractat un tour privat al Jaguar Centro de Rescate, un centre fundat per uns catalans i que funciona amb voluntaris d’arreu que té com a objectiu cuidar els animals que es troben amb alguna dificultat, ja sigui que han perdut la seva mare, o que eren animals de companyia o que estan malalts,…. i reintroduir-los al seu hàbitat. Quan hi anem hi han acabat d’arribar 12 tortugues verda que van ser decomissades per la policia i que estan molt mal ferides. De moment n’han pogut alliberar 2 i estan intentant salvar les altres 10.

Realment val molt la pena passar per aquest centre!

I a la tarda, passegem pel poble de Puerto Viejo i ens banyem a la platja.

I també trepitgem Playa Cocles, ideal pels nens perquè hi ha les piscines naturals que ens permeten banyar sense que ens molestin les onades.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *