Vistes Barri Ribeira

PORTO

IDEES de VISITES

Aquí us deixem les visites que hem fet a PORTO:

· Palacio de Cristal, que no és un palau, sinó un parc molt gran al centre de la ciutat per passejar amb boniques vistes sobre el Duero i on aquests dies hi té lloc la Fira del Llibre. Al centre dels jardins hi ha el Pavelló Rosa Mota, on es celebren les fires que es duen a terme a la ciutat.

· Lloguer de bicicletes. Llogar bicicletes i fer una pedalada per la vora del riu Duero és una activitat molt aconsellable per fer amb els nens. Anar des del barri de la Ribeira fins a Foz, arribar al far i al mar i si us ve de gust, portar els banyadors i banyar-se a les seves platges.


· Fundación Serralves, una institució cultural molt destacada de Porto on es pot passejar pels seus magnífics jardins, veure les exposicions i nosaltres hi anem per fer el Treetop walk, una passejada per les alçades al nivell de la copa dels arbres. Val a dir, que és una passejada curta. El lloc és bonic, però no és res massa excepcional.

· Creuer dels 6 ponts. Creuer amb vaixell pel riu Duero que es passa per sota dels ponts que formen la ciutat i que té una durada de 50′.

· Passejada amb Tuk Tuk. Conèixer la ciutat a dalt d’un Tuk Tuk és una experiència interessant – perquè el guia t’explica molta història de la ciutat i curiositats – i també molt divertida pels nens. Pujades, baixades, carrers de pedres, tot forma part d’una aventura amb duarada d’una hora.

· Barri de la Ribeira. Passejar pel barri de la Ribeira, considerat Patrimoni Cultural de la Humanitat per la UNESCO, és visita obligatòria per tot turista. Veure les cases de colors, veure l’activitat a l’altra banda del Duero, a Vilanova de Gaia, on hi ha totes les bodegues de vins de Porto, contemplar i creuar el pont més famós de Porto, el Pont de Lluís I, construït per un soci de l’Eiffel, i seure a prendre un cafè o un gelat per la zona són activitats molt agradables de fer.

. Creuar el pont de Lluís I per la part de dalt. Travessar el pont de Lluís I caminant per la part de dalt i contemplar les vistes de la ciutat.

· Passejar tranquil·lament pel centre de la ciutat.

ALTRES

· La localització de l’allotjament al barri de Bolhao és una molt bona opció per poder arribar a peu a molts punts d’interès de la ciutat. És una zona de restaurants, cafès, botigues, força cèntrica.

· La llibreria Lello, que és on Harry Potter comprava els seus llibres abans d’anar a Hogwarts, és un reclam turístic de la ciutat. Nosaltres però no hi vam anar perquè bàsicament la durada de la cua per entrar és de 2 hores aprox. i no volem invertir el temps en això.

· Anar a esmorzar o prendre alguna cosa en alguna de les cafeteries on hi ha una gran varietat de dolços boníssims i econòmics.

· Menjar una fracesinha, un sandwich molt típic de Porto, amb diferents carns (2 tipus de salsitxes i bistec) i formatge desfet. Nosaltres, però, optem per la francesinha vegetariana.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *