INNSBRUCK

Innsbruck, la capital del Tirol i una de les ciutats més encantadores d’Àustria.

De St. Anton arribem a Innsbruck, però parem a Mutters perquè a St. Anton, com que plovia, no hem pogut anar al bike park que li havíem promès al Max. Aquí a Mutters, molt a prop d’Innsbruck, trobem el bike park, la part gratuita, per tal que el Max i el Roc en puguin disfrutar una estona.

A continuació anem cap al càmping. En aquest cas hem escollit el càmping de Natterer See perquè està al costat d’un llac, on s’hi pot banyar i arriba un autobús que et porta al centre d’Innsbruck que està a uns 20′.

Un cop instal·lats – el càmping està super ple i anem a una esplanada del mateix càmping que sembla que estiguem a un festival. Tot i així, els serveis del càmping són molt nous i moderns i a més hi ha la part del llac que és prou bonica.

Dinem i després agafem les bicicletes, anem fins al poble de Natters que està a 4Kms i des d’allà agafem el tramvia per anar al centre d’Innsbruck. Optem per aquesta opció en comptes del bus que et deixa al mateix càmping perquè hi ha tramvies fins més tard i no sabem a quina hora tornarem. Amb la Guest Card ens entren els transports durant els dies d’estada.

Què dir d’Innsbruck? Doncs que és una ciutat envoltada de muntanyes, petitona i amb un centre històric bonic però molt petitó. En destaca la Golden Roof (teulada d’or), considerada el símbol més famós de la ciutat , formada per 2.657 rajoles de coure daurades al foc per a l’emperador Maximilià I per marcar el seu casament amb Bianca Maria Sforza.

Del centre també destaquem la catedral i el carrer Maria-Theresien-Straße.

Als afores de la ciutat destaca el Bergisel Ski Jump, que és un impressionant tobogan de salts d’esquí i que es veu des de molts punts.

Veiem que hi ha una gran varietat de telefèrics per pujar a les muntanyes del voltant i fer senderisme o gaudir de bones vistes.

El dia següent tornem a Innsbruck a fer un volt i després anem a gaudir del llac del càmping.

I al vespre toca… “marshmallows” i concert a la vora del foc…

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *