CORNWALL

De Plymouth ens dirigim cap a Land’s End i entrem de ple al comtat de Cornwall. Passem per carreteres molt i molt estretes – massa per l’autocaravana – i ens parem a la zona de Bodmin Moor. Concretament ens parem als Minions, on es barreja un paisatge d`’herència minera amb el Cheeswring, unes contruccions de pedres enormes antigues granítiques.

Després de caminar fins les pedres, tornem al pàrquing, dinem a l’autocaravana i seguim fins a Land’s End, el punt més occidental de la part continental d’Anglaterra. Hi arribem a les 17.00, de manera que la zona “d’atraccions” ja està tancada i ens estalviem pagar pàrquing. I molt millor!

D’aquí, seguim per carreteres estretes i anem al càmping, més que res una esplanada amb 4 serveis i algun gronxador, prop de Porthcurno.

Avui ens llevem i anem a fer la carretera costanera de Sennen fins a St Ives, la B3306, una carretereta amb unes vistes precioses dels penya-segats i del mar. Acabem els 29 Kms a St Ives, un poblet preciós molt turístic.

Acabem els 29 Kms a St Ives, un poblet preciós molt turístic.

Seguim amunt i anem a dormir a un “Wild Camping” a la zona de Padstow, on tenim previst fer una excursioneta en bici, però el temps del dia següent no ens acompanya.

Així que el dia següent seguim amunt per l’anomenada “Autopista de l’Atlàntic” i arribem a Bude, un poble amb una platja molt maca, que té també una piscina natural, un castell petitó, i uns carrers força animats.

Després de dinar, continuem i anem a cap al Parc Natural d’Exmoor, seguint una carretera no gens aconsellable per les seves dimensions, tot i que el paisatge és espectacular. Acabem acampats al poble de Porlock.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *