PLYMOUTH

Després de 22 hores de ferri, amb Brittany Ferries, arribem a Plymouth. El viatge ha estat molt distret: avistament de dofins i balenes a càrrec d’ORCA, música, menjar, piscina, córrer amunt i avall pels passadissos, dormir, etc.

Plymouth és una ciutat del comtat de Devon, que es troba entre el riu Plym i el riu Tamar i es caracteritza pel seu port, una ciutat amb un dels ports naturals més grans.

A Plymouth ens allotgem al càmping Riverside, un càmping molt tranquil, amb piscina i amb una bona parcel·la. D’aquí agafem l’autobús per anar al centre de la ciutat. Primer anem a visitar el National Marine Aquarium, l’aquari més gran de les Illes Britàniques. Hi anem perquè ens ho van recomanar al mateix ferri, però la veritat que en comparació a altres que hem estat, no és gaire atractiu. Abans d’entrat passem pel Sutton Harbour Marina.

Sortint passem pel barri de Barbican, on hi ha la destil·leria de ginebra – molt famosa a la ciutat.

Després ens dirigim a The Box, un museu en un edifici preciós que acull diferents exposicions i exhibicions. Nosaltres entrem a la de Plymouth, ciutat portuària, la dels exploradors i finalment a la d’Història Natural. Realment és un lloc molt interessant de visitar.

A continuació anem cap a l’Smeaton’s Tower, el far enmig de Hoe Park amb unes vistes increïbles del mar, molt singular amb les seves ratlles blanques i vermelles.

Passejant per la zona del Hoe Park, acabem fent una cervesa i un pastís davant del mar.

De tornada, abans d’agafar el bus, anem a la zona peatonal de botigues on també hi ha centres comercials com el Drake Circus Shopping Centre.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *