INVERNESS & DOFINS

Arribats a Inverness i al càmping de la ciutat, agafem les bicicletes i anem fins el petit centre d’aquesta ciutat. De camí passem per un parc preciós amb la Nessie.

El dia següent decidim anar a Spey Bay, a la Moray Firth, on hi ha el Centre de Dofins per veure si estem de sort i podem veure els dofins des de la mateixa costa. Sembla ser que en passen molts per aquí, però nosaltres estem 3 hores per la platja i no en veiem ni un. El paisatge i la platja és molt bonica. A més hi ha la desembocadura del riu Spey, que s’uneix al mar, i és una zona amb moltes aus.

Chanonry point

Com que no hem pogut veure dofins a Spey Bay, decidim tonar a la zona on ens han comentat que sempre sempre hi van els dofins una hora després de la marea baixa. I aixo succeix a Chanonry Point, situat al nord d’Inverness, a una mitja hora en cotxe, a la zona coneguda com The Black Isle. Aquí descobrim una zona preciosa, on es pot anar en bicicleta i hi ha un paisatge de conte. El nostre càmping és a Fortrose i tenim una parcel·la davant de mar, una passada! D’aquí podem anar a Chanonry Point en 10′ en bicicleta.Chanonry Point queda situat a la Moray Firth.

Quan arribem, la noia de la recepció ens diu que si ens afanyem encara serem a temps de veure els dofins que s’han vingut a alimentar a Chanonry. De manera que correm, agafem les bicis i ens plantem a Chanonry. Estem de sort i podem veure clarament un grup de dofins a més d’alguna foca. Quina il·lusió més gran!

BOTTLE NOSE DOLPHINS · CHANONRY POINT

Després anem en bicicleta fins al poble de Rosemarkie on fem un mos.

I seguidament anem a Fairy Glen, una passejada molt bonica que surt de Fortrose fins a unes cascades.

De tornada al camping, envoltats de mar, no podem parar de mirar-lo no fos cas que hi hagués algun dofí despistat!

El dia següent els dofins han d¡aparèixer a partir de les 11 fins a les 14. Hi anem a les 11 i ens hi estem una hora, però no en veiem cap. No aguantem més perquè fa mal temps i tenim molt fred, però estic segura que van acabar apareixent.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *