LIVERPOOL

Liverpool, la famosa ciutat del comtat de Merseyside, que apart de ser famosa pel seu club de futbol, és la ciutat que va veure néixer els Beatles i que han deixat empremta en cada racó de la ciutat i on trobem un dels ports més importants d’Anglaterra i declarat Patrimoni de la Humanitat.

A Liverpool ens allotgem a una granja, situada a 15 minuts en tren de la Liverpool central.

Aquí hi passem una nit de manera que la visita la ciutat és bastant ràpida però molt profitosa.

En primer lloc voltem pel Bold Street, carrer principal de compres de Liverpool i d’aquí anem al Cavern quarter, on hi ha el mític The Cavern Club, el club amb més història on hi va començar a tocar la banda dels The Beatles (the Fab Four). En dos anys hi van tocar gairebé 300 vegades. És un club soterrani ple d’història on apart dels Beatles hi ha tocat gent famosa del panorama musical. Hi passem una bona estona, gaudint d’actuacions en directe i fent un beure.

Després sortim, caminem pels voltants del barri i ens dirigim cap a la zona del Port, una zona molt xula i que està molt animada.

En destaca l’Albert Dock, on hi ha molts locals i museus, entre ells: una sucursal de les famoses Tate Gallery, el The Beatles Story, el museu dels 4 de Liverpool i molts bars i restaurants.

També hi ha el Museu de Liverpool i el Museu Mar´ítim.

A l’hora que hi arribem tots els museus ja estan tancats, però és una zona molt maca de passejar.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *