WALES

· CARDIFF

Arribem a la capital de Wales i ens allotgem al càmping que està pràcticament al centre de la ciutat, a prop d’un estadi de cricket. Agafem les bicicletes, i en 8 minuts, seguint la vora del riu Taff arribem al Castell de Cardiff, que s’alça al centre de la ciutat.

Caminem i mengem pel centre de la ciutat. Disfrutem dels centres comercials, de les nombroses arcades i dels carrers i del mercat.

Després, seguin el riu Taff i creuant el pont a Clarence Road, arribem a la Cardiff Bay, al Mermaid Quay, on hi ha museus, el parlament galès i una fira establerta.

· ABERGAVENNY

Petit poble a l’entrada del Parc Nacional de Brecon Beacons. Com a tots els parcs, es poden fer grans i petites caminades. Estem allotjats al camping Psycodlyn, que és molt tranquil. Com que el Max i el Roc han trobat companys amb qui jugar i practicar anglès, decidim prendre’ns-ho amb molta calma i només anem a visitar el poble en bicicleta.

· SNOWDONIA

Entrem al preciós al Par Nacional d’Snowdonia, el parc nacional més gran de Wales on hi ha la muntanya més alta de Gal·les i Anglaterra, l’Snowdon (Yr Wyddfa) de 1.085 metres d’alçada. I aquest és el nostre objectiu.

Ens allotgem a un càmping de camí a Caernarfon, al Bryn Gloch, que surt a 50 pounds la nit (no és dels econòmics) .

Des d’aquí iniciarem la ruta. Primer agafem un bus que surt davant del càmping i en 5 minuts ens porta on comença el camí que volem agafar: el Ranger Path, un dels camins menys concurreguts per pujar a la muntanya.

En total caminem 13 Kms, fem 930 metres de desnivell i tardem un total de 4 hores.

L’excursió i el camí ens han encantat!

(Cal dir que és el pic més popular i també hi ha un tren que et puja fins gairebé al cim. I de fet, estan acabant les obres del cremallera per tal que arribi al cim)

De tornada agafem el bus que ens porta al poble de Caernaforn, amb entrada de mar, on fem un volt i el gelat i la cervesa de rigor!

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *