OXFORD

Oxford, a l’oest de Londres, bressol d’una de les universitats més antigues i prestigioses del món. A Oxford hi fem una parada de migdia i tarda i aprofitem per anar al castell (no el visitem per dins, però es pot visitar juntament amb la presó).

Passegem pel centre, per la High Street.

Sortim del carrer principal i ens dediquem a admirar els edificis antics que la majoria pertanyen a Colleges i a biblioteques. Hi ha tants edificis històrics amb aquesta arquitectura tan fascinant, que ens deixen meravellats. Cada racó és sorprenent.

Decidim entrar al Christ Church College, un dels col·legis més grans d’Oxford i la seva església és la catedral de la Diòcesi d’Oxford. Té una arquitectura esplèndida i fem una visita amb una àudioguia on explica moltes coses.

D’aquest college també en destaquem el menjador perquè és el que surt a Harry Potter.

Oxford és una ciutat amb molts museus, un dels quals, The Story Museum, sembla que ha de ser molt interessant per anar amb nens. També el Museu d’Oxford ha de ser un bon lloc.

Seguim caminant fins a trobar el Pont dels Suspirs que surt a tantes fotos d’Oxford que recorda el de Venècia. Aquest pont uneix dos edificis del Hertford College.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *