BANGKOK – 2a part (Tailàndia)

Arribem a Bangkok en minivan per 60 Bahts per persona. De nou a la capital, ens instal·lem al Nouvo City Hotel, – 89 euros/nit – molt ben situat, una zona animada sobre Kho San Road. Voltem per la zona, gaudim de la piscina de l’hotel i mengem a un restaurant de davant l’hotel.

El dia següent agafem una minivan per anar a Mae Klong, el famós mercat de la via del tren, a uns 80 Kms al sud de Bangkok. El preu és de 80 Bahts. Arribem just a les 11.30 h per veure passar el tren i contemplar l’espectacle de les parades de fruita, peix, carn, etc. plegant i desplegant les seves mercaderies.

Un cop vist passar el tren i passegem per aquest curiós mercat agafem un tuk tuk gran i anem al Mercat Flotant d’Amphawa – 8 Bahts per persona -. Sembla ser que hi arribem un pèl massa d’hora i està tot molt tranquil perquè la majoria de botigues estan tancades. Dinem a un restaurant encarat al canal amb unes barquetes que són la seva cuina. Fem un bon àpat amb gambes, calamars, fideus, etc per 710 Bahts.

Seguim fent un vol, decidim agafar una barqueta privada per 300 Bahts durant 20′ i així veiem una mica el canal i el riu.

Quan ens cansem, després de molta estona d’espera per la mala coordinació de les minivans, tornem cap a Bangkok – 70 Bahts per persona -.

El següent dia el comencem a la piscina de l’hotel. A mig matí, i aconsellats per un taxista dels GRAB, ens arribem al mercat de Chatuchack, un dels més grans del món situat al nord de la ciutat. I és increïble! És enorme, hi ha de tot… Roba, sabates, joguines, antiguitats, electrònica,….  Molt material i molta gent!

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *