KANCHANABURI (Tailàndia)

Després de 3 nits a Bangkok ens dirigim cap  a l’oest del país, a la zona de Kanchanaburi on hi passarem 4 nits.

Aquí hi arribem en tren que ens surt a 300 Bahts (7,50euros tots 4, el Roc no paga). El trajecte amb tren és molt autèntic i peculiar, un tren força destartalat, amb les finestres abaixades que fa molt soroll. El trajecte té una durada de 2 hores i mitja.

A l’arribada a l’estació de Kanchanaburi ens recull un taxi-furgo que per 100 Bahts (2,50 euros) ens porta fins a l’hotel, l’U Inchantree Kanchanaburi, un hotel molt ben integrat i preciós a 5 minuts del pont sobre el riu Kwai.

Un cop instal·lats, anem a creuar el famós Pont del Ferrocarril de la Mort (o Pont sobre el riu Kwai) i després agafem un taxi que ens porta a sopar pels carrers de la ciutat. Acabem menjant a un mercat nocturn. Per 150 Bahts mengem 4 plats de fideus.

El dia següent agafem un transport privat que ens porta fins les cascades d’Erawan (1.100 THB). Es podia fer el trajecte en bus però hem anat a l’ho més còmode. Les cascades són precioses, tenen 7 nivells i caminem en total uns 12 Kms. La caminada és molt xula, amb piscines naturals a cada nivell i una gran quantitat de peixos. A partir de cert nivell ja no podem pujar menjar perquè hi ha monos que et poden saltar i deixar-te sense ni una engruna. De fet, nosaltres mateixos ho comprovem quan en el moment de deixar el menjar a la bossa ens surt un mono del no res i se’ns el vol emportar. Quin ensurt! Passem el dia per aquest paratge i a les 17.00 h tornem cap a l’hotel.

El dia següent vivim una de les experiències més increïbles que hem viscut junts. Anem a visitar l’Elephant Haven Kanchanaburi i passarem el dia envoltats d’aquests magnífics paquiderms. Es tracta d’un santuari que recullen elefants que han estat treballant ja sigui per a circs o per a turistes i tenen cura d’ells. L’experiència és única. Els hi preparem menjar, els hi donem, passegem amb ells per la selva, els podem tocar en tot moment, els enfanguem, ens banyem al riu amb ells… Quins animals més preciosos!

Després d’un dia de relax a l’hotel, el darrer dia ja marxem cap a Ayuthaya amb un cotxe privat pel qual ens cobren 2000 THB (més o menys 50€). És car però la comoditat i la complicació per arribar a l’antiga capital ens fan decantar per aquesta opció.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *