Bosque Nuboso MONTEVERDE

Després de més de 3 hores de cotxe, arribem a Santa Elena, el petit però animat nucli que està situat al costat de la Reserva del Bosque Nuboso de Monteverde. 

De camí, però ens parem a dinar i a gaudir de vistes…

Ens instal·lem a l’hotel i a les 18.00 h hem contractat un Night Tour per la Reserva directament amb els guies oficials de la reserva. En aquest tour ens expliquen moltes coses de la zona i dels petits animalons que hi veiem, que sobretot són diferents aranyes – incloent una taràntula – , insectes pal, insectes fulla, cuques de llum, fongs lluminescents, una serp (lora venenosa), i a l’entrada veiem una granota portrera i un pizote o coatí. 

El tour dura unes dues hores i ens surt a 23$ per persona, menys el Roc que té 4 anys i no paga.

Abans d’entrar a la reserva hi ha el café colibrí, que val  molt la pena treure el cap si tens ganes de veure uns quants d’aquests ocellets tan petits i curiosos.

Després de pensar si fer o no fer canopy, és a dir, de volar per sobre els arbres amb tirolina, al final decidim provar-ho, però només ho faran l’Oriol i el Max perquè el Roc és massa petit, ha de fer un mínim de 120 cms. Ho contractem amb l’empresa SkyTrek, l’única empresa amb la qual puges amb un telefèric i les tirolines tenen el propi sistema de fre, de manera que no has de fer res manual i pensant amb el Max, això serà molt més fàcil.

Mentre ells fan canopy, mare i fill apostem per l’SkyTrek, un circuit de 2,5 Kms format per 6 ponts penjants d’alçades i llargades diverses. Pots fer el circuit amb guia o sense. Nosaltres optem per fer-lo passejant al nostre ritme sense guia.

El canopy surt a 84$ els adults i els nens 58$. Per la volta pels ponts penjants, els adults paguen 27$ i el Roc no paga.  

Totes dues activitats están bé i passem unes bones dues hores. Evidentment, és més aconsellable el canopy, però si vas amb nens petits, la passejada pels ponts és una molt bona opció.

Val a dir que hi ha altres tour operadors de canopy que semblen també interessants com el Selvatura o Aventura que són una mica més econòmics però no hi ha el telefèric de pujada i no tenen el sistema de frenada automàtic a les tirolines.

Havent dinat volem anar a les cascades de Monteverde, però estan tancades. Tanquen dimecres i dijous. Per aquí també hi ha l’entrada al Bosque Eterno de los Niños amb diferents trails per fer caminades, però com que els nostres ja estan cansats, anem a reposar una estona.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *