PLAYA AZUL – NICOYA

Ens instal·lem a Playa Azul, a la província de Guanacaste, entre Sámara i Tamarindo. És un lloc recòndit amb poc turisme que és perfecte per descansar uns dies. Fins i tot per arribar, la carretera no està asfaltada i el trajecte es fa una mica llarg.

A l’hotel hi estem molt còmodes, no estem en una platja d’arena blanca, sinó tot al contrari, la platja és molt negra però és molt tranquil·la i els nens s’ho passen genial jugant amb la sorra, amb un riu que es forma a la sorra, perseguint crancs, construint poblats prehistòrics,….

Una de les platges que tenim aprop és la de San Juanillo, 5 kms, que són 15 minuts de cotxe, i hi anem a passar un dels dies. Hi ha una part a la qual es pot arribar en cotxe i tens un parell de platges allà mateix.

I llavors hi ha una altra platja que s’hi arriba caminant per un caminet ple de crancs subtropicals terrestres preciosos, de colors taronges i liles. Aquests crancs viuen aprop del mar, però a la terra i només van al mar per aparellar-se.

Les onades d’aquestes platges però són molt altes, ideals per fer surf però no per banyar-se. 

Per aquesta zona, podem veure monos udoladors que es passegen amunt i avall per cables elèctrics i també es veuen molts garrobos, que són molt similars a les iguanes.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *