VOLCAN ARENAL

Parque Nacional Volcán Arenal

Arribem el dia 8 de juliol a La Fortuna, el poble de la falda del volcà Arenal, un poble amb molts serveis turístics, hotels, restaurants i moltes piscines termals. Un cop allotjats a l’Airbnb Villa Tucan, anem cap a la Cascada Río Fortuna. El salt d’aigua és preciós, baixem més de 500 graons per arribar a sota el salt i ens banyem una mica al riu fins que comença  a ploure amb ganes. L’entrada ens ha costat 18$ per persona i els menors de 10 anys no paguen.

Després ens dirigim a La Fortuna on fem un mos, voltem una mica pel poble i veiem el Volcà acabem el dia a la piscina de l’allotjament.

El dia següent ens volem apropar al Volcà. Per això anem cap a l’Arenal 1968, un parc des d’on es poden fer caminades i trepitjar les colades de lava de l’erupció de 1968. Hi ha dos itineraris: un de 3Kms i un altre de 5Kms. Nosaltres fem el de 5 Kms que s’endinsa per una zona boscosa preciosa on sembla ser que hi ha coatís, monos, serps i varietat d’aus. Nosatres només veiem un caimà a la zona del llac i diverses aus, entre elles una garsa tigre.

Després de la zona boscosa i selvàtica, arribem al punt de la colada de lava i el camí continua per aquí mateix, una zona on es veu ben bé el pas de la lava i és molt interessant.

El preu de l’entrada a l’Arenal 1968 és de 16$ per adult. Els nens no paguen.

Un cop acabat el recorregut, anem cap El Castillo, un poble que està a 5 Kms d’on som i hi ha un Ecozoo de rèptils. Al final, però, només dinem aquí, però decidim no entrar-hi perquè no ens fa gràcia el tema de veure més serps darrera vitrines i que en deixin agafar alguna, quan, pel que ens han dit als centres de recuperació, agafar els animals, tot i que el Max li encanta, va en contra el que necessiten.

Així doncs, acabem el dia a la piscina altre cop.

S’ha de dir que els dies els comencem molt d’hora perquè ens llevem cada dia cap a les 6:00 i com a molt a les 8:00 ja som voltant. També s’ha de dir que a les 5:21h del matí surt el sol i a les 18:01 h el sol es pon i ja està tot fosc.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *