KRANJSKA GORA II

El dia següent agafem les bicicletes de nou i anem direcció a Mojstrana a 8,3 Kms del càmping per després arribar fins a la cascada Pericnik (6 kms caminant).

Cascada Pericnik

És una de les cascades més joves d’Eslovènia, formada després de l’últim període glaciar, situada a la Vall del Vrata.

És una cascada molt xula amb dos nivells, i en els dos es pot caminar per darrera. La més superior té una caiguda de 16 metres i la inferior té una caiguda de 52 metres.

També hi ha un pàrquing més a prop de les cascades si us interessa.

Planica – Cim Slemnova

El dia següent decidim anar a acampar a l’esplanada que vam veure a Planica, que per 12 € et pots quedar a passar la nit. És un lloc molt bonic per estar i a més als matins hi ha els saltadors d’esquí entrenant. Per tant durant el següent matí passem una bona estona mirant els saltadors en els diferents nivells dels trampolins.

Des d’aquí sortim a fer un cim, l’Slemnova. És l’únic cim que no s’ha d’escalar i per tant és el que s’adequa més a nosaltres. Des de Planica hi ha uns 4 Kms fins a un refugi – Tamar – molt animat on hi ha un restaurant i al costat hi ha una cascada.

I seguim amunt fins al cim.

En total caminem 22 Kms amb un desnivell d’uns 900 metres.

Tornem a l’autocaravana que tenim plantada davant del salts d’esquí i demà ja deixem Eslovènia.

Volem tornar a casa passant per Baviera. Uns catalans que coneixem a Planica ens aconsellen parar a Werfen, a les coves de gel. I aquest és el nostre proper destí.

Ens ha encantat Eslovènia… La seva gent, la natura, el paisatge, la comoditat… TOT, TOT!!!

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *