WERFEN | COVES DE GEL

A Werfen, Àustria, hi ha una cova natural de pedra calcària i gel – Eisriesenwelt – situada a uns 40 Kms al sud de Salzburg. La cova és a dins de la muntanya Hochkogel i és la cova de gel més gran del món que es pot visitar amb uns 42 Kms de longitud.

Hi arribem a la tarda i ens quedem a dormir al pàrquing 3 de les coves. S’hi està molt tranquil i des d’aquí hi ha unes bones vistes del poblet de Werfen i el seu imponent castell (Hohenwerfen castle).

Hem de reservar hora d’entrada i comprem les entrades online que inclouen el telefèric i l’entrada a les coves. Un cop passem el centre de visitants, hem de caminar 20′ per agafar el telefèric i un cop a dalt, 20′ més per a l’entrada de les coves.

La visita és molt interessant i impressionant.

Es recorre el primer quilòmetre perquè és on es troba la major part del gel. Fem uns 1.400 esgraons durant la visita. Hi ha unes formacions espectaculars i unes sales immenses. I fa un fred…

Un cop acabada la visita, dinem a l’autocaravana que tenim al pàrquing i anem cap a Alemanya, on fem una nit entremig abans d’arribar a Munic i a Garmisch Partenkirschen.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *