VELIKA PLANINA

Arribats a Velika Planina ens instal·lem al càmping Kamniska Bistrica, situat a 300 metres del funicular. Estem de sort de trobar un forat perquè és un càmping molt petit i amb poc espai per autocaravanes. Els serveis són molt justos, però el reataurant és correcte, tot i que el temps d’espera pel dinar és elevat.

Aquí ens trobem amb uns polonesos que ja havíem conegut anteriorment i ens ajuntem, dinem junts i a continuación pujarem junts a Velika Planina.

Situat al nord de Kamnik trobem Velika Planina. Per arribar a dalt del cim s’agafa un telefèric i després un pintoresc telecadires de 2 places.

Un cop a dalt es pot passejar per les extenses pastures, on es troben aproximadament unes 50 cabanyes tradicionals de pastors úniques de la regió d’Eslovènia. En aquestes cabanes es poden comprar alguns productes tradicionals i també hi ha restaurants.

És un paisatge de conte. És realment preciós.

Llàstima que hi anem una mica tard i no ens dóna massa temps per estar-nos-hi ja que l’últim viatge cap aball és a les 18.00 h i nosaltres hi hem arribat a les 16.00h.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *