LINCOLN

A una hora i mitja de York, trobem Lincoln, capital de Lincolnshire. Del càmping on estem, situat a Hartsholme Cowntry Park, que és una reserva natural amb llacs, podem arribar al centre de la ciutat de Lincoln en uns 15 minuts en bicicleta.

Lincoln és una ciutat d’origen celta, compta amb un centre compacte i amb una prestigiosa universitat.

D’aquesta ciutat en destaquem l’Steep Hill, pintoresc carrer empedrat que fa molta pendent amb botigues i locals independents molt bonics, situat abans d’arribar a la zona de la catedral i el castell.

L’Steep Hill connecta amb The Strait, un carrer molt similar amb llocs per anar a fer un beure. 

I la preciosa Bailgate, on hi ha la bonica catedral de Lincoln i el castell. Passem una bona estona visitant tota aquesta zona. Primer pels voltants de la catedral

I seguidament continuem voltant per aquest barri fins arribar al castell. Del castell es pot passejar per les muralles, es pot veure la presó victoriana i la Carta Magna. Nosaltres ens limitem a contemplar-lo de fora i de dins el mateix pati.

Després seguim i tornem avall cap a la zona de High Street, on també veiem el High Bridge, construït el 1160, el pont més antic del Regne Unit que encara té edificis sobre.

Quan tornem cap el càmping ens aturem a una de les zones de la Universitat de Lincoln.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *