PAÏSOS BAIXOS II: Efteling i Amsterdam

· EFTELING

Després de Delft, ens dirigim csp sl món màgic d’Efteling, el parc més visitat del Benelux, per passar un bon dia tan petits com grans. Ambientat en contes tradicionals d’aquestes terres, a Efteling podràs voltar per boscos amb casetes i castells de conte i també trobaràs atraccions més atrevides. Tot està molt ben ambientat i decorat.

· AMSTERDAM

A Amsterdam ens allotgem a un càmping situat al nord de la ciutat a uns 35-40 minuts del centre de la ciutat en bicicleta i ferri, però és un bon camí i ben preparat per pedalar-hi.

La primera parada que fem a Amsterdam és a la Museumplein, el barri dels museus, on hi trobem el famós i preciós edifici del Rijksmuseum o Museu Nacional – el museu més visitat de la ciutat.

Però nosaltres fem la visita del Museu Van Gogh, que com que tots coneixem aquest famós pintor, ens fa molta il·lusió veure alguna de les seves pintures com “L’habitació”, “l’Ametller”, “Els girasols”, “Els menjadors de patata”, etc. Hi passem dues hores llargues i també agafem per fer l’activitat que hi ha preparada pels nens per anar descobrint més pintures de Van Gogh.

Ens passegem per la Plaça Dam i els seus voltants, passem per la casa d’Anna Frank, voltem pel barri Jordaan – antic barri jueu – amb uns carrers molt bonics i animats i creuat pels canals de Prinsengracht, Lindengracht, Passeerdersgracht i Brouwersgracht.

Ens perdem una bona estona per Vondelpark, i la resta de temps el dediquem a passejar en bicicleta, entrar en alguns dels bonics cafès i passejar a peu pels carrers, canals i per alguns dels més de 1000 ponts de la ciutat.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *